Ray-Ban aurinkolasit netistä

Ray Ban Aurinkolasit Halvalla Netistä

Vaikka aurinkolasien ostossa pätee monet samat neuvot kun silmälaseja ostettaessa, on se yleensä kuitenkin onneksi helpompaa. Suurin ero on yleensä se, että aurinkolaseja ei pidetä päässä aivan yhtä kauan tai paljon kuin silmälaseja, jolloin pienet virheet niiden mitoissa eivät ole yhtä tuskallisia kuin silmälasien kanssa.

Kuitenkin myös aurinkolasien istuvuus on todella tärkeää, sillä jos ne ovat epämukavat päässä, ei niitä tule myöskään pidettyä. Ja mitä hyötyä on sellaisista aurinkolaseista, joita ei tule ollenkaan käytettyä?​

Toinen merkittävä ero tulee siitä, että aurinkolasien linsseillä on todella merkittävä ero halpojen ja parempien merkkien välillä. Silmälaseissa eron yleensä näkee, sillä näkökyky mm. sivuille on parempi kalliimmilla linsseillä. Joskus aurinkolasien kanssa voi kuitenkin olla vaikea nähdä eroa kalliimmpien ja edullisten linssien välillä, jonka takia moni pitääkin halpoja aurinkolaseja parempien sijasta.

Vaikka eroa ei välttämättä aina kovin helposti huomaa, vaikuttaa se kuitenkin silmälle paljon. Nimittäin merkkiaurinkolaseissa kuten Ray-Ban on linssissä ihan oikea UV-suoja, joka estää näiden haitallisten säteiden pääsyn linssin lävitse silmään. Halpislaseissa on käytetty yleensä vain tummaa lasia, joka ei loppujen lopuksi suojaa silmää yhtään. Päinvastoin, se saattaa vain pahentaa ongelmaa, sillä tummempi pinta saa pupillin avautumaan enemmän, jolloin entistä enemmän tätä säteilyä pääsee silmän herkimpiin paikkoihin.

Tämä ei tietenkään ole ainoa syy miksi ihmiset ostavat Ray-Ban aurinkolaseja. Niissä on myös ajaton tyyli, sekä tietenkin tunnettu merkki. Vaikka niitä on kopioitu vuosien saatossa paljon, on aidoissa Ray-Baneissa kuitenkin se oma taikansa. Ja kun ostat ne netistä, varsinkin jos hyödynnät tarjouksia, voi sellaiset saada melko edullisestikkin.​

  • Varoitus: Ray-Banista liikkuu paljon väärennöksiä, jonka takia suosittelemme hankkimaan nämä ja muut merkkilasit nettikaupoista, jotka ovat kyseisten merkkien virallisia jälleenmyyjiä. Näin voit välttää helpoiten väärennökset ja jäljitelmät. Kaikki listaamamme kaupat ovat virallisia jälleenmyyjiä.

Mistä Edulliset Ray Banit?

Edullisimmat Ray-Ban aurinkolasit löytyy lähes aina tarjouksista ja monesti ne parhaat tarjoukset löytyvät netistä. Koska netissä on kuitenkin myös monia väärennöksiä myyviä kauppoja, emme suosittele aina suoraan ostamaan sitä halvinta hintaa, vaan pysyttelemään muutaman luotettavan kaupan puolella.

Näitä ovat mm. suomalaisille tutut Instrumentarium ja Silmäasema, sekä Eurooppalaiset isot nettikaupat Mister Spex, Lensway sekä Lenson. Jos ostat Ray-Banisi näistä kaupoista, voit olla hyvin varma niiden aitoudesta.

Ongelma Ray Banin tarjouksissa on monesti se, että eri mallit voivat olla tarjouksissa eri kaupoissa. Tämän takia toinen malli voi olla halvempi kuin toinen toisessa kaupassa, mutta tilanne voi olla päinvastoinen siellä toisessa.

Hintavertailu siis kannattaa, ja se kannattaa yleensä aloittaa selvittämällä haluamansa malli vaikka tästä mallistosta. Toisaalta jos esimerkiksi linssien värillä ei ole niin suurta merkitystä, voi sopiva tarjous löytyä ihan selailemalla kauppojen valikoimia. Lämpimästi voi suositella myös Lenswayn Outlet myymälää, josta voi löytyä Ray-Banit tosi edullisestikkin.

Mikäli siis haluat Ray-Ban aurinkolasit halvalla, kannattaa hintoja vertailla. Helpoiten se käy​ ehdottomasti netin kautta, jossa useamman kaupan hinnat voi katsoa hetkessä. Samaa ei voi sanoa kauppakeskuksissa kulkiessa.

Vertailun aloittamiseksi voimme suositella seuraavia 3 suurta nettikauppaa, joista monesti löytää parhaat tarjoukset Ray-Baneista ja monista muista laseista. Ja mikä tärkeintä, kaikki 3 ovat virallisia Ray-Banien jälleenmyyjiä ja luotettavia toimijoita.​

Leave a Comment: