silmälasitarjoukset

Parhaat Silmälasitarjoukset 2017

Tarjoukset ovat elämää 2017, ja kun katselee silmälaseja myyviä nettikauppoja, huomaa että jokaisella tuntuu jokaisena hetkenä olevan käynnissä jonkin sortin alennusmyynti ja tarjouksia.

Silmälasitarjouksia onkin netti ja kaupat täynnä, mutta ongelmana varsinkin suomalaisilla kaupoilla tuntuu olevan se, että jostakin syystä meillä tavaksi on tullut tarjota tarjouksia, joista pitää lukea se pieni präntti aina todella tarkasti.

Jos olet joskus silmälaseja ostanut, olet varmasti huomannut erilaiset tarjoukset Instrumentariumin ja Nissen seinillä. "Osta 2, maksa 1", "Kehykset ilmaiseksi" yms. yms.

Ongelma näissä tarjouksissa on se, että niissä on monesti jonkinlainen jippo, joka selviää vasta kun lukee tarjouksen tarkat ehdot. Lisäksi näiden tarjousten rahallista arvoa on monesti vaikea arvioida. Onko itselle parempi tarjous, jos saa kehykset -70%, vai jos saa aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle?

Suomalaiset silmälasitarjoukset ovatkin olleet jo niin monimutkaisia ja vaikeaselkoisia, että jopa Kuluttajansuojavirasto on niitä moittinut. Muutosta ei kuitenkaan ole pahemmmin sen johdosta tapahtunut.​

Monet ensimmäistä kertaa netistä Eurooppalaisia nettikauppojen kautta silmälasinsa ostavat huomaavatkin nopeasti sen eron silmälasitarjouksissa. Tarjoukset nimittäin ovat niin helposti tulkittavia. Lähes aina ne ovat niitä perinteisiä - X % hinnasta tarjouksia, joiden kautta hintojen vertailu ja tarjousten arviointi on paljon helpompaa.

Parhaan silmälasitarjouksen löytäminen

Toinen iso etu netistä ostettaessa on se, että eri kauppojen tarjouksia voi verrata todella helposti ja nopeasti. Samaa ei yleensä voi sanoa, jos menee kauppakeskuksiin ja alkaa kierrellä monia eri silmälasiliikkeitä lävitse. Silloin vaaditaan enemmän aikaa ja jalkatyöskentelyä.

Silmälasitarjousten ongelma joskus on se, että jos etsit tietynmallisia laseja, niin niiden hinta voi vaihdella paljon eri liikkeiden välillä. Vaikka joku kauppa myisi vaikka Ray-Ban Aviator laseja hyvällä tarjouksella, voivat toisenlaiset Ray-Banit ollakkin halvempia jossakin toisessa kaupassa. Ja jos käytät Outlet myymälöitä, voi hintaero eri värien ja mallien kohdalla olla yllättävänkin suuri!

Tällöin on suuri etu, jos voi vertailla nopeasti minuuteissa hinnat monen nettikaupan välillä. Ja netissä se onnistuu kyllä.

Varoituksena kuitenkin, jos tarjous vaikuttaa aivan liian hyvältä, ja sitä tarjoaa joku tuntematon ja outo nettikauppa, kannattaa se ehkä kuitenkin jättää välistä. Nimittäin netissä toimii myös väärennöksiä myyviä kauppoja, joiden hinnat ymmärrettävästi voivat sitten olla huomattavasti halvemmat kuin aitoja merkkilaseja myyvillä kaupoilla.

Sen takia suosittelemmekin hankkimaan lasit listaamistamme nettikaupoista, sillä ne ovat merkkilasien virallisia jälleenmyyjiä, ja voit niiltä tilatessa olla varma, että saamasi silmälasit ovat aidot.

Tämän lisäksi itse ainakin pidän huomattavasti enemmän niiden tarjouksista, joissa ei tarvitse avata Exceliä laskeakseen kuinka hyvä tarjous oikeasti on. Se että kehykset saa edullisesti voi olla kohtuullinen tarjous tai heikko tarjous, riippuen ostetuista laseista ja linsseistä. Se että lasit saa miinus 50 %, se on aina hyvä tarjous.​

Leave a Comment: